27

november

Stadswandeling Gilde

Stadswandeling met Gids van het Gilde

Met ingang van 12 september start het Gilde met stadswandelingen op een vaste dag van de maand; de laatste vrijdag van iedere maand.

De wandelingen starten om 15.00 uur en beginnen en eindigen bij Soos aan den Rijn.

Uw gids leidt u over de Hoge Zijde van het centrum van Alphen en vertelt u, gedurende 1.5 uur,  van alles over het ontstaan van Alphen en de geschiedenis van Alphen aan den Rijn.

De kosten hiervoor zijn: € 2,50 per volwassene en € 1,25 voor kinderen tot en met 12 jaar. Minimum aantal deelnemers: 2 personen.

Stadswandelingen zijn het hele jaar door te boeken en niet alleen op deze vaste dag in de maand. U kunt op alle dagen en het hele jaar door, een stadswandeling boeken; als er een gids beschikbaar is, lopen wij graag met u mee.

Aanmelden voor de maandelijkse stadswandeling, maar ook voor alle andere stadswandelingen of vragen, niet via Soos aan den Rijn maar via: coördinator Ton Dalman, telefoonnummer: 0621612338 of middels mail: stadswandelingen@gildealphenaandenrijn.nl

Vanzelfsprekend houdt het Gilde zich aan de regels van het RIVM, dus grote groepen zullen wij verdelen over meerdere gidsen.

 

Deelnemen

Programma

Ben jij lid van een vereniging of heb je een bedrijf? Ook dan kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een vergadering, teamuitje of om een training te geven. Alle horecafaciliteiten zijn aanwezig om jouw evenement tot een succes te maken. En wil je met jouw hele team naar die belangrijke wedstrijd kijken? Da’s hier toch veel gezelliger!

Ja, hou me alvast op de hoogte van jullie initiatief.