Programma

Van alles te doen
De SOOS is volledig ingericht als een gezellige huiskamer. Op onze agenda kan je zien dat er al veel gebeurt en wordt georganiseerd. We richten ons ook op de brede groep mensen die zich wel eens eenzaam voelt. Je kan dagelijks binnenlopen voor een praatje, krantje of tijdschrift lezen, spelletje doen, kopje koffie of een biertje. Hier ben je welkom voor een leuke creatieve workshop, een kookcursus of een tochtje met de Soosboot. Misschien leg je liever een kaartje of ben je een grote fan van gezelschapsspelen. En sta je open voor nieuwe vriendschappen? Wat dacht je van de datingavond voor senioren?

High Tea
Iets te vieren of gewoon zin in een gezellige middag? Wij verzorgen een heerlijke High Tea voor €17,95 per persoon. De High Tea is te reserveren vanaf 2 personen tussen 13.00 en 16.00 uur. Reserveren minimaal 24 uur van tevoren.

Zelf iets organiseren?
Of wil je een hobbyclub opstarten en zoek je een gezellige locatie? Ben je creatief en wil je jouw talent delen met anderen? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Soosboot arrangement
Zin in een gezellige vaartocht over de Oude Rijn? Meld je aan voor de Soosboot (deze wordt vrijwillig gevaren). Twee/twee en half uur varen inclusief 3 drankjes en een hapje (zoet, hartig) voor €15,- per persoon. Je kan met een groep reserveren tot circa 15 personen, maar ook als aanvulling op andere activiteiten. Soms kan je ook meegaan op een geplande vaart, houd hiervoor de website in de gaten. (Alleen vaart bij minimaal 10 personen). De Soosboot vaart vanaf april t/m oktober.

 

Soos aan den Rijn kent meerdere mogelijkheden om ons initiatief te ondersteunen:

Vrienden van de Soos

Ja, hou me alvast op de hoogte van jullie initiatief.