Programma

COVID-19 maatregelen Soos aan den Rijn.
Verplicht reserveren via mail, telefoon (alleen overdag), Facebook en bij de entree (nu ook voor het terras).
Graag wachten bij binnenkomst en eerst intake gesprek met de medewerker.
Desinfecteer bij binnenkomst je handen.
Houd rekening met elkaar door 1,5 meter afstand te houden.

NIEUW: vul je contactgegevens in, verplicht vanaf 10 augustus 2020 !

 

Van alles te doen
De SOOS is volledig ingericht als een gezellige huiskamer. Op onze agenda kan je zien dat er al veel gebeurt en wordt georganiseerd. We richten ons ook op de brede groep mensen die zich wel eens eenzaam voelt. Je kan dagelijks binnenlopen voor een praatje, krantje of tijdschrift lezen, spelletje doen, kopje koffie of een biertje. Hier ben je welkom voor een leuke creatieve workshop, een kookcursus of een tochtje met de Soosboot. Misschien leg je liever een kaartje of ben je een grote fan van gezelschapsspelen. En sta je open voor nieuwe vriendschappen? Wat dacht je van de datingavond voor senioren?

High Tea
Iets te vieren of gewoon zin in een gezellige middag? Wij verzorgen een heerlijke High Tea voor €17,95 per persoon. De High Tea is te reserveren vanaf 2 personen tussen 13.00 en 16.00 uur. Reserveren minimaal 24 uur van tevoren.

Zelf iets organiseren?
Of wil je een hobbyclub opstarten en zoek je een gezellige locatie? Ben je creatief en wil je jouw talent delen met anderen? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Soosboot vaartocht
Zin in een gezellige vaartocht over de Oude Rijn? Meld je aan voor de Soosboot (deze wordt vrijwillig gevaren). Vanwege COVID-19 hebben wij ons programma iets aangepast. Wij varen nu circa 1 uur over de Oude Rijn inclusief 1 consumptie en wat lekkers. Het maximaal aantal personen is afhankelijk van de samenstelling van de groep(en) beperkt tot 8 a 10 personen met 1,5 meter afstand. Kosten slechts €7,50 per persoon. Reserveren is verplicht. Iedere eerste zaterdag van de maand t/m september vaart de Soosboot om 10.30 uur met een gids van het Gilde. Er komen ook weer meerdere open vaarten op het programma. Vraag hiernaar in de Soos en houdt onze socials in de gaten. (Alleen vaart bij minimaal 8 personen).

 

Ja, hou me alvast op de hoogte van jullie initiatief.