Vriend, Sponsor of Donateur

Zullen we vrienden worden?
SOOS aan den Rijn is een bruisende, ondernemende ontmoetingsplaats, ook voor mensen die niet zo gemakkelijk contact leggen. Vaak vormen zij een wat onzichtbare groep, die daardoor gemakkelijk vergeten wordt. Vind jij het belangrijk dat in Alphen aan den Rijn niemand aan de zijlijn staat? En wil je graag bijdragen aan een initiatief dat zich ook daarop richt? Word dan onze vriend en steun ons. Meer weten? Vul onderstaand formulier in!

Voor €120 (slechts een tientje per maand!) per jaar word je vriend van de Soos. Daarvoor krijg je;

 

Sponsoring op maat
Graag verbinden wij ons aan bedrijven die het ook belangrijk vinden om iets te doen voor anderen. Dat kan met geld, maar zeker ook met middelen of arbeid. We laten in onze uitingen, denk aan social media, website, op onze Soosboot en in de Soos zelf  duidelijk zien welke bedrijven ons ondersteunen. We bespreken graag met je wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stap binnen of bel of mail voor een afspraak.

Donateur
Ook als donateur van Soos aan den Rijn kun je een bijdrage leveren aan onze maatschappelijke doelstelling. Donateur gelden worden o.a. ingezet voor het betaalbaar houden van onze activiteiten voor mensen die het wat minder breed hebben en het aanschaffen en bijhouden van middelen daarvoor. We zullen onze donateurs jaarlijks informeren over wat er met hun gelden is gebeurd.

Wil je éénmalig of jaarlijks een financiële bijdrage doen? Graag! Wij zijn blij met elke steun zodat we onze maatschappelijke activiteiten kunnen uitvoeren. Je kiest er zelf voor of je dat met of zonder naamsvermelding wil doen.

Donateurs ontvangen een presentje van de Soos.

Vrienden van de Soos

Word je ook vriend, sponsor of donateur van de Soos?